netamas beauty

  • oefennageltje

    Dag allemaal,

    ik ben sinds een jaartje als hobby nagels, en ben begonnen met een starterspakket van netama bauety ( beverwijk en adam) vind het erg leuk en zou graag ook bij hun een opleiding willen doen.

    Heeft iemand ervaring met netama beauty?

    alvast bedankt

    Ik lees ook niks over netama op deze forum, dus heeft iemand hier ervaring met hun?

    Alvast bedankt!

  • tjakaa

    ik ken ze alleen via beverwijk en weet dat ze nu een nieuwe locatie daar hebben in chinatown. Koop dr wel eens iets en word opzich goed geholpen maar over hun opleidingen weet ik niets helaas.

    Misschien andere dames hier?

  • silvia

    ik heb er wimpers gekocht eens op een beurs en vind de mensen super behulpzaam en heel geduldig.

    ik ben positief over ze.

  • Roos

    Ik heb daar vorig jaar de gelnagels gedaan. Op zich niks mis mee. We waren met zn twee dus de begeleiding was goed, binnen een dag kan je gelnagels zetten. Ze deed het een keer voor en dan moesten wij het na doen. Ik vond het daar ( amsterdam) wel gezellig, tussen de middag kregen we broodjes. Aan het eind van de dag krijg je een soort certificaat. En dan is het thuis veel oefenen. Bij de cursus kan je een startpakketje bestellen, daar red je t even wel mee. En de prijs valt hartstikke mee.

    Over de kwaliteit van hun producten ben ik eigenlijk niet zo tevreden, dus ik heb daar verder niets meer besteld.

  • tjakaa

    binnen 1 dag gelnagels zetten? lijkt me toch wat wat snel maar kan aan mij liggen.

  • Roos

    Ja je moet er een beetje handig in zijn,

    Ik ben zelf schoonheidsspecialist en doe al jaren manicures, dus het vijlen is voor mij niet zo moeilijk. Bij mij lukte het vanaf de eerste set al heel goed.

    Als je echt vanaf nul begint is de training te kort.

  • Budget_Beauty kvk

    binnen 1 dag lijkt me ook niets bij ons is de basis module voor gel of acryl 5 dagen

    en kost inclusief pakket rond de 500 euro incl btw.

    voor meer info www.budgeteauty.nl

    wij werken en zijn distribiteur van cesars secret en nail creation.

    kan ook zonder pakket dan rond de 300

  • Daantje

    je kunt het wel allemaal leren in 1 dag, maar zeker nog niet uitoefenen in de praktijk na 1 dag, daar gaan wel heel wat weekjes/maandjes overheen voor je echt kan zeggen ik kan het en dan moet het ook nog minimaal 3 weken blijven zitten

  • tjakaa

    ja pcies en manicure vijlen is iets geheel anders dan een set vijlen (teminste bij mij)

  • ikke

    ben 4 jaar klant geweest hier eerst was het goed nu is het overgenomen door een dochter ofzo en het is enorm slecht geworden de hechtmiddeltjes etc lijkt nu echt met water vermengd en de liquid lijkt vettiger dus al m,n klanten komen nu na 5 jaar tevredenheid met klachten doordat hun zaak is overgenomen belachelijk ze doen er ook nog niks aan ze mailen ineens kun je me dan ff vertellen hoe je de nagels zet!!? pfff terwijl ze als ze het na kijkt ziet dat ik al meer dan 5 jaar klant ben dus al 5 jaar ervaring heb en nooit klachten had heb je het ineens wel dan kun je gewoon opdonderen want ze mailen niet terug! echt heel slecht!!