In de afgelopen jaren zijn er veel beautyprofessionals actief geweest op diverse prikborden van Startpagina, waaronder de schoonheidsspecialisten.startpagina.nl, de nagel.startpagina.nl en de plastischechirurgie.startpagina.nl. Er is een prachtige plek op internet ontstaan waar mensen uit de beautybranche elkaar wisten te vinden om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Op 1 oktober 2014 is er afscheid genomen van de oude prikbord software en gelukkig kunnen we vanaf heden beschikken over een nieuw forum met betere software.  

Het forum ziet er zeker anders uit, het werkt ook anders en zal wennen worden. Een belangrijke wijziging die bijdraagt aan de constante strijd om de Startpagina forums spam-vrij te houden is het verplicht inloggen als je een bericht wilt plaatsen. Velen van jullie hebben al ‘vaste’ gebruikersnamen op het oude prikbord. Ik wil iedereen vragen om deze gebruikersnamen te respecteren en een ieder voorlopig de kans te geven om dezelfde gebruikersnaam op het nieuwe forum te kunnen aanmaken.

Gefeliciteerd iedereen en plezier gewenst op het nieuwe forum!

Met vriendelijke beautygroeten,

Inge, beheerder Nagel.startpagina.nl

Beheerder Beauty Startpagina